Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Overige project kindertehuis 2013/2014

Mangoplantage

Onze mangoplantage maakt het echter minder goed….ondanks dat de eerste regen is gearriveerd hebben onze kleine boompjes de droogte niet overleefd. De boompjes zijn tot 3 keer toe dood gegaan dus we bekijken de opties met het regenseizoen op komst.

Produceren van schoon drinkwater voor de verkoop

Wat betreft nieuwe projecten, we zijn begonnen met het maken van blokken zodat we een gebouwtje kunnen opzetten voor het produceren van drinkwater.

Uitbreiding schoolgebouw

Daarnaast willen we dit jaar beginnen met het uitbreiden van de school door minstens 4 nieuwe klasgebouwen te bouwen. De kinderen zitten nou verspreid door de gebouwen van het weeshuis en we willen toch echt de school en het huis gescheiden houden. Dus dat zijn de projecten die nu op de lijst staan voor dit jaar.

Kippenfarm

Daarentegen hebben we een nieuwe lichting kippen die het wel goed doen en lekker groeien…hopelijk dat deze projecten in de toekomst toch voor wat geld gaan zorgen.

 

 

op    https://redemptionchildrenshome.wordpress.com/ vindt u meer informatie over projecten die zijn opgestart om in eigen onderhoud te kunnen voorzien. Zie dan bij nieuwsbrieven.