Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Geitenproject

Een geitje…… een klein gebaar met grote gevolgen…………….

Ja geef een jong kind een geit om voor te zorgen en hij of zij kan naar school. De geit voorziet in financiële middelen om een schoolkostuum te kunnen kopen en schoolgeld te kunnen betalen.. De geiten worden gefokt en verkocht. Een investering van 35 euro zorgt voor een betere toekomst van een kind.


IMG_5683
Abukari heeft uitgelegd waarom de kinderen een geitje in ontvangst mogen nemen en wat er van hen wordt verwacht. Ook de ouders zijn aanwezig en krijgen instructies. Zij moeten er op toezien dat kun kind voor het geitje zorgt en beloven dat ze hun kind naar school begeleiden.

IMG_5699

 

 

 

 

 

 

Ook delen Abukari, Aron en Noah schriften en pennen uit zodat de kinderen snel kunnen starten met school. Ook hier houdt de pastor toezicht op hoe de kinderen en hun ouders omgaan met het geitje en of de kinderen inderdaad naar school gaan.

Trots poseren enkele kinderen voor de camera. Zoals u ziet krijgt jong en oud de gelegenheid om naar school te gaan door uw gift in de vorm van een geitje.

Helpt u mee om er voor te zorgen dat er nog meer kinderen naar school kunnen gaan en aan een betere toekomst kunnen werken?

En dat voor 35 euro!!

IMG_5716